LIFE IS A ROLLERCOASTER , you just got to ride it!

Alla inlägg den 30 augusti 2012

Av Sofie Ingmarsson - 30 augusti 2012 16:28

Har fått en sånt jävla cravings efter havreflarn doppade i choklad !! Knaper knaper!

Av Sofie Ingmarsson - 30 augusti 2012 16:26

Aj aj känns som jag håller på att gå av åå mitten ! Ryggen värker som fan idag & hugger i magen , förvärkar kanske börjar komma ? , börjar kännas bra tungt att jobba full tid nu & ont nästan i hela kroppen , fast är bara 30 dagar kvar sen går jag på havandeskap ledigt , försäkringskassan ringde idag & berätta att min ansökan vart beviljad ! Skönt hade aldrig klarat att jobba hela tiden ..

Gus vad han växer lilla pyret " aka dalton" som jag kallar honom , tycker magen blir större varje dag , kan inte förstå hur han ska få plats där inne om han ska fortsätta i 3 månader till att Öka i storlek ? , men går gör det väl :)

Johnny kommer hem & lagar pannkakor snart sen ska jag sno av han en ruggmassage , igår fick jag ostbågar och fotmasaage ! Ibland kan han få till det :)

Usch funderar i om jag ska ställa av biscaynen , är ju slut på alla bilträffar nu & åker knappt något med den och står å betalar nästan 1000:- i månaden för att ha den försäkrad när den e påställd och runt 100:- under tiden den står , känns trist bara att göra det konkret att vintern är slut & inte kunna ta den om man vill , men behöver alla extra pengar just nu , helt black efter Ullared resan då jag stod för hela kalaset:/

Ska hoppa i min onepiece & försöka packa lite så jag får ligga raklång i soffan sen innan jag går sönder !
För imorn åker vi upp till Mora efter jobbet för en snabbvisit över helgen ! Tyvärr kommer vi inte upp försen imorgon kväll & sen har vi bara lördag och söndag förmiddag där så kommer inte hinna se många och göra mycket eftersom Johnny ska ju "jobba" & dra rör hos Pappsen och sätta in element , men jag är nöje bara jag får vistas i mitt älskade Färnäs !! Och sen ska vi hämta barnvagnen pappa har köpt till mig & min cykel! Får se om vi lyckas få hem karossen med som vi fått för att Johnny ska hjälpa han med huset , kommer bli en grym familjerod det där ! Baksäte och allt :)

Bilder på magen från imorse & cykeln, kaross & fina barnvagnen :)

Presentation


23 årig dalkulla bosatt i sthlm med sambon johnny , 2 katter & väntar nu på att bli föräldrar till en liten kille , största intresset är bilar och mkt tid , tanke & pengar går till min cheva 60:a och resten av våra bilar på gården, skoter& hästar,sneakers

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards