LIFE IS A ROLLERCOASTER , you just got to ride it!

Alla inlägg under december 2012

Av Sofie Ingmarsson - 13 december 2012 23:07

Intensiv vecka. & nej uppdatera här har inte varit på kartan , lyckats vart insnöade och nästan i nöd & hunnit föda barn , ja för han är äntligen är nu inatt för en vecka sen gick vattnet ca 2 på natten och värkarna börja starta igång , fick packa ihop & åka in till SÖS på koll och dom konstatera att allt var lugnt bara att åka hem & vänta ut det , värkarna började klinga på och snabbt så var dom riktigt igång men så fort jag rörde mig så hade jag ca 2-3 värkar på 10 min men ibland tog det 10 min emellan på någon , ringde in 3 gr och ville åka men dom ville jag skulle vänta men efter att ha varit hemma och gått runt och spytt , gråtit och droppen var nådd i 16 timmae fick jag äntligen åka in , väl framme var jag i öppen 7 cm så allt var i full gång , bad, akupunktur & lustgas några timmar men tillslut hjälpte det inte så fick ryggmärgsbedövning och äntligen kunde jag vila lite emellan , helt utmattad , dröjde inte länge innan krystvärkarna starta & då var jag överlycklig över att ha fått vila lite , ett tag senare & sjukaste smärtan jag varit med om hitta han ut lite stressat slut med navelsträngen runt halsen. , rakt upp i armarna på mig med Johnny bakom mig , galet vilken häftig känsla att få se honom & det kändes så självklart att det är sådär han ser ut , Johnny grät och skaka som ett asplöv och är absolut finaste stunden i mitt liv det är inte någon klicha det alla säger !:) Och Johnny var det bästa stödet som fanns och gjorde allt för mig och kände mig supertrygg!

3960 gram & 53 cm lång 03.13

Fick ligga kvar på SÖS tills på söndag eftermiddag då han hade lite feber & förhöjd puls och andning som dom ville ha koll på , men lugnt . Kändes läskigt att åka hem lite som när man precis fick körkort och skulle köra själv , lite olagligt sådär ?! Men väl hemma är det inga problem , det är maat som gäller dygnet runt & pappa sköter blöjbyten som en kung , vi bara myser runt här stolta och med leenden på läpparna och njuter för fullt av att vara föräldrar är så sjukt häftigt !

Namn tror vi är klart att han får heta Melvin men inte helt 100 ännu , jag får välja ett mellannamn då Johnny har med sitt släktnamn gothard , står & väger mellan Louie & Theo?:) svåraste någonsin det här namn beslutet !

Haft en del besök av Johnnys föräldrar & bröder , daniel med , Sen igår var mamma Freddan & brorsan här över dagen , kändes verkligen jobbigt när dom hade åkt och man inser att dom är 40 mil bort hela tiden , är mer påtagligt nu när man vill ha dom med i allt det här , tur det är jul snart , nästa fredag åker vi upp ett par dagar & ska bli så mysigt som jag längtar & få visa opp han för pappa och vännerna !

Nu ligger skruffen på mitt bröst & kräver uppmärksamhet igen , att jag inte får sova så många minuter per natt det är en annan 5:ā , gör inger för han är så fiin!!!

Kärlek till Johnny som är mitt allt här i världen !!!!

Av Sofie Ingmarsson - 4 december 2012 17:56

Och snart fått ännu en till dag & gå , varit på mvc idag och allt såg bra ut , dock har lillkillen flyttat sig och har huvudet Ruckbart igen och högt , " men kan ändras på 2 värkar" , hon trodde att det jag känt i 2 dagar är att det är pågång , dock måste jag om det startar med att vattnet går när jag ligger ner ringa ambulans och inte flytta mig ur fläcken då han kan få navelsträngen runt halsen om han " skulle ramla ner" så hoppas det startar med värkar:) och inatt ska det bli snöstorm klass 2 varning , vore just snyggt om man inte kom iväg med bilen? Ja det är ett senare dilemma om det blir så...

Har stängt mig inne på badrummet och myser med fötterna i ett fotbad bestående av olivolja, salt & honung + en honungs och socker Ansiktsmask och smetat in håret med gucka, om Going to be fresh and Clean;)

Johnny sitter & kollar rodfilmer :) jag har vart ute pÅ granjakt idag med hitta en ännu bättre gran på dagens promenad så tog med Johnny & sågen och stal den sen har vi klätt den med vart helt okey! Äntligen min egna gran !, första året , förra klädde vi hojen som vi hade inte helt fel det heller :)

Johnnys lillebror har köpt en van att ta motor & låda ur till impalan , vilket innebär att vi fått en bakaxel + kadan till chevrodden ! Ett steg närmare ...

Nej ska kladda bort all smet & dra igång lite kycklinggryta ALa tikkamasala!

Av Sofie Ingmarsson - 3 december 2012 16:30

Ja nu känns måndagen ganska härlig , Johnny ligger på golvet framför brasan & ritar och jag myser under täcket efter en kokhet dusch & matkoma efter Johnny som lagat god mat! ,

vart igång hela dagen , tur man har en rörmokare här hemma då vi vakna upp imorse så hade vattnet frusit , men fixat ! Sen åkte vi till mvc dock insåg vi där att det var fel dag , så åkte till rusta och skulle köpa en frostvakt , sluta med att jag stod & grät för jag ville ha en julgran och Johnny inte " hormoner & känslomässigt utkörd " , så fick mina julgransprylar när han tyckte synd om mig , stanna & fika en stor latte innan vi åkte hem , jag vandra ut i skogen och gick på julgransjakt , hittat en jag ska ut & kapa imorn , sen hade vattnet frusit på biscaynen så kämpa igång den efter många om och men stor motor och jävligt kall tog sin tid , hade i glykol " alldeles för sent ute" , men nu har vi haft i så alla bilar klarar vintern , så nu kan man andas :)

Igår tvinga jag med mig Johnny ut från den här ön & in till stan och promenera ut på Djurgården och gick julmarknaden på Skansen , jätte mysigt men satkallt! Så vart inte långvarigt , hem och gjord eld och mumsa chips , Johnnys lillebror kom förbi så dom körde bort ceossarna till ett garage här borta så dom får Tina upp lite :)

Tror jag hade värkar igår med klickade dom med ca 6 min mellanrum nästan2 timmar men efter en varm dusch avtog dom!:/ seegt sen hände inget mer..

Mvc imorn kl 10 får se vad Sophie säger om igångsättning på söndag kanske ...

Av Sofie Ingmarsson - 1 december 2012 22:08

Mitt vinterland blir bara mysigare här ute ! Snön fortsätter vräka ner & jag och Johnny har spenderat sista 2 dagarna med snöskottning , fixat med bilar , tända ljus , honungste & halstabletter i mängder , promenader , god frukost ,filmtittning och myst en massa .. Så himla bra vi har det tillsammans & jag älskar att vi fått lite extra egentid nu sista veckan!

Längtar tills jag får åka cross & lillen blivit såpass gammal så man kan lämna honom några timmar , på med isdäck & ut i skogen med Johnny är väl det närmsta skoteråkning jag kan komma här nere :)

Bebisfronten är det ingen spänning alla i just nu ?, inget nytt.. Sugen på ricinolja, men nej ska inte! Han kommer väl.. Dock mindre rolig spänning idag så hade det vart inbrott i daniel & Johnnys firmabil inne i stan i garaget och dom tagit nyckeln till lokalen och alla verktyg i bilen , så bytt lås & grejat på dagen för där inne finns mängder med verktyg + rodden , motorn , växellådan , svets mm! Jävligt segt..

Ja nej ska ta & hoppa i säng och hoppas jag vaknar upp med rejäl smärta! Im sick!!

Presentation


23 årig dalkulla bosatt i sthlm med sambon johnny , 2 katter & väntar nu på att bli föräldrar till en liten kille , största intresset är bilar och mkt tid , tanke & pengar går till min cheva 60:a och resten av våra bilar på gården, skoter& hästar,sneakers

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards